Home / Їжа / Десерти / випічка / Різдвяний пиріг з журавлиною. Рецепт смачної магії

Різдвяний пиріг з журавлиною. Рецепт смачної магії

31 December, 2011

Є серйозне побоювання, що даний пиріг з журавлиною, приготований раніше і не захований подалі від очей домочадців, щезне, розчинеться, розтане, як солодке мариво, так і не доживши до головних застільних урочистостей. Ось тільки но він стояв на столі, а за хвилину – залишилися тільки крихти. Такий він, магічний різдвяний пиріг з журавлиною.

Рецепт пирога з журавлиною

Пиріг з журавлиною
Надрукувати
Інгредієнти
  1. 200 г масла
  2. 200 г цукру
  3. 4 яєчних білків
  4. 1 жовток
  5. 75 мл свіжовижатого апельсинового соку
  6. 1 ст. ложка тертої апельсинової цедри
  7. 200 г борошна
  8. 1 ч. ложка розпушувача
  9. 75 г пластівців мигдалю
  10. 100 г свіжої журавлини + 50 г для декору
  11. яєчний білок і цукрова пудра - для декору
Instructions
  1. Збийте масло з цукром до утворення однорідної легкої маси. Поступово вводьте білки, жовток, влийте апельсиновий фреш і всипте терту цедру апельсина, продовжуючи збивати суміш.
  2. В окремій ємкості змішайте борошно з розпушувачем.
  3. Змішайте борошно з масляною сумішшю, добре перемішайте, додайте свіжу журавлину.
  4. Перемістіть тісто в форму для випікання, посипте зверху пластівцями мигдалю і поставте в попередньо розігріту до 180◦С духовку. Випікайте хвилин 50-60.
  5. Готовий пиріг поставте охолоняти. Тим часом приготуйте декор: журавлину мокніть в яєчний білок і обваляйте у цукровій пудрі. Викладайте ягоди на пиріг.
  6. Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/

Похожие публикации

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *