Home / Top / RAW-чізкейк з кеш’ю

RAW-чізкейк з кеш’ю

22 March, 2019

Сироїдні десерти дуже присті у приготуванні. Візьмемо, наприклад, наш RAW-чізкейк. Для основы ми використали кеш’ю, фінік, мед кокосову олію і какао порошок. А на начинку пішов практично той же набір продуктів, тільки без какао.

Так як сироїдні торти не потребують термічної обробки, основні кулінарні переживання тут переносяться на момент перебивання інгредієнтів у блендері. Далі акуратно викладаємо у форму шар основи і ставимо у холодильник. Потім перебиваємо горіхи і ко в блендері на начинку. При цьому додаємо трішки бурякового порошку для кольору. Викладаємо отриманий горіховий крем на основу. Ставимо у холодильник. І чекаємо декілька годин, доки чізкейк застигне. А далі прикрашаємо його пластівцями мигдалю, нарізаємо і насолоджуємося!

Рецепт приготування сироїдного чізкейку

RAW-чізкейк з кеш'ю
Serves 6
Надрукувати
Для основи чізкейку
  1. 50 г сирих горіхів кеш'ю
  2. 1 великий фінік без кісточки
  3. 1 ст. ложка меду чи кленового сиропу
  4. 1 ст. ложка кокосової олії
  5. 1 ст. ложка порошку какао
  6. Для начинки
  7. 150 г кеш'ю
  8. 5 ст. ложок будь-якого рослинного молока (соєвого, мигдалевого, вівсяного)
  9. 3 ст. ложки меду або кленового сиропу
  10. 3 ст. ложки кокосової олії
  11. дрібка солі
  12. 1 ч. ложка бурякового порошку (за бажанням)
Instructions
  1. Спочатку замочіть 150 г кеш'ю водою і поставте у холодильник на ніч.
  2. Для приготування основи нашого сироїдного десерту перебийте у блендері 50 г кеш'ю, фінік, кокосову олію, рідкий мед і порошок какао. Коли маса набуде консистенції пластиліну, можете викладати її в невелику роз'ємну форму для випікання. Утрамбуйте суміш рівномірним шаром і поставте у холодильник.
  3. Тим часом приготуйте начинку. Для цього злийте воду із замочених горіхів, помістіть їх у чашу блендера. Додайте рослинне молоко, рідкий мед, кокосову олію і дрібку солі. Перебивайте до утворення однорідної кремоподібної маси. У кінці додайте буряковий порошок - він дасть начинці ніжний рожевий колір. Більше порошку - насиченіший колір. Але можна обійтися і без бурякового порошку, тоді начинка вашого чізкейку буде приємного горіхово-кремового відтінку.
  4. Рівномірно розташуйте отриманий крем на основі, яка вже добре застигла, і поставте чізкейк у холодильник на 3-5 годин.
  5. RAW-чізкейк готовий!
  6. Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/
Як приготувати сироїдний десерт з горіхів

Похожие публикации

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *