Home / Top / RAW чізкейк: як приготувати сироїдський десерт

RAW чізкейк: як приготувати сироїдський десерт

1 December, 2018

Як приготувати сироїдський чізкейк

Цей сироїдський чізкейк вартий того, щоб заморочитися з його приготуванням. Піти на базар і вибрати найкращі сирі горіхи, найм’ясистіші і нафбільші фініки. Тому що “або шо” сюди не підійде – занадто не подобаються даному персонажу фальш, усі можливі компроміси і, тим паче, прілі горіхи та сухо-зморщені, незрозумілого походження фініки. 

У рецепті немає ні молока, ні цукру, ні яєць, ні сиру… Не потребує RAW чізкейк і випікання. І від цього десерт ні на грам не стає гіршим. Просто він абсолютно інший — живий,  легкий, яскравий… Попробуйте подивитися на звичний світ бісквітів, круасанів та кексів іншими очима. Впевнені, вам дуже сподобається бути трішки несхожими на інших.

Рецепт і приготування: Інна Левенець, фото: Єва Левенець

RAW чізкейк
Надрукувати
Для основи
  1. 1 1/4 чашки сухої вівсянки
  2. 1 чашка слайсів мигдалю
  3. 2 ст. ложки кленового сиропу (меду)
  4. 2 ст. ложки розтопленого какао масла
  5. 15 фініків без кісточок
Для начинки
  1. 1 чашка сирих горіхів (макадамія або кеш'ю)
  2. 250 мл кокосових вершків
  3. 1/4 чашки кленового сиропу (меду)
  4. 2 ч. ложки лимонного соку
  5. 2 ст. ложки растопленного какао масла
  6. дрібка солі
Для топінгу
  1. ківи, грейпфрут
Instructions
  1. Передовсім, поставте на ніч у холодильник замочені горіхи. Ми брали сиру макадамію.
  2. Щоб приготувати основу для нашого сироїдського чізкейку, перебийте у блендері вівсянку, сирий мигдаль, фініки без кісточок (їх теж потрібно попередньо залити кип'ятком і дати трохи постояти), розтоплене какао масло, кленовий сироп. У результаті у вас вийде однорідна суміш, волога і липка за своєю консистенцією.
  3. Візьміть формочки для випічки. Ми використали алюмінієві, діаметром по 8 см кожна, тому попередньо змастили їх зсередини рослинним маслом, щоб без проблем потім вийняти готовий десерт. До силіконових "тісто" не буде липнути, тому змазувати їх олією чи маслом не обов'язково.
  4. Невелику кількість суміші з вівсянки, мигдалю і фініків добре і рівномірно утрамбуйте в формочки, роблячи кошики з бортиками. Поставте формочки до холодильника на пару годин. Можете викорстати одну велику форму для чізкейка. Інгредієнтів даного рецепту вистачить, щоб заповнити форму для тарта, діаметром приблизно 20 см.
  5. Тим часом приготуйте начинку для чізкейка. В блендері перебийте попередньо замочені горіхи з кокосовими вершками, кленовим сиропом, лимонним соком, розтопленим какао маслом та дрібкою солі. Перебивайте до отримання однорідної маси. Наповніть масою кошики і поставте десерт у холодильник ще на пару годин. У принципі, чим довше постоїть чізкейк у холоді, тим краще для нього.
  6. На верх сироїдського чізкейка так і просяться ківі та філе грейпфрута.
  7. Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/

Як приготувати сироїдський чізкейк

Похожие публикации

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *