Home / Top / Найскрім. 5 рецептів корисного сніданку

Найскрім. 5 рецептів корисного сніданку

11 April, 2019

Що таке найскрім (nicecream) і навіщо він нам потрібен? Це смачне і корисне морозиво. Без цукру, молока, шкідливих добавок та консервантів. Головні інгредієнти для найскріму – це заморожені банани. Правильно заморожувати їх потрібно так: спочатку очищуєте банани від шкірки, потім нарізаєте кружечками і відправляєте до морозилки на ніч. У доповнення до бананів беріть заморожені фрукти або ягоди, які вам більше всього до смаку. Наприклад, персики, малину, полуницю, чорницю, ожину…  

Щоб зробити шоколадний найскрім, додайте трішки какао. А любителі матчі обов’язково оцінять найскрім з парою чайних ложок цього чудового чаю.

На гарнір до найскріму підійдуть насіння, ягоди годжі, подрібнене цільнозернове печиво, горіхи, сухофрукти… Пробуйте, експериментуйте, розфарбовуйте кожен ваш ранок у найяскравіші кольори!

Рецепт найскріму на сніданок

Кокосовий найскрім
Serves 2
Надрукувати
Інгредієнти
  1. 2 заморожених банани
  2. 60 мл кокосових вершків
Для топінгу
  1. ожина
  2. кокосові чіпси
Instructions
  1. Очищені та нарізані банани поставте на ніч у морозилку.
  2. Дістаньте банани з морозилки, дайте їм постояти при кімнатній температурі хвилин п'ять і перемістіть їх в чашу блендера.
  3. Перебийте банани з кокосовими вершками. Можете додати пару ложок води.
  4. Викладайте кокосовий найскрім у тарілку, прикрашайте кокосовими чіпсами, ожиною!
  5. Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/
Найскрім із заморожених бананів і матчі
Serves 2
Надрукувати
Інгредієнти
  1. 2 заморожених банани
  2. ст. ложка порошку матчі
Для топінгу
  1. ягоди обліпихи
  2. бананові чіпси
  3. білий шоколад
Instructions
  1. Почищені та нарізані банани поставте на ніч у морозилку.
  2. Дістаньте банани з морозилки, дайте їм постояти при кімнатній температурі хвилин п'ять і перемістіть їх в чашу блендера.
  3. Перебийте банани з порошком матчі. Можете додати пару ложок води.
  4. Викладайте найскрім в тарілку, прикрашайте банановими чіпсами, обліпихою та шматочками білого шоколаду!
  5. Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/
Шоколадний найскрім
Serves 2
Надрукувати
Інгредієнти
  1. 2 заморожених банани
  2. 2 ч. ложки порошку какао
Для топінгу
  1. фініки
  2. сушені ананаси
Instructions
  1. Почищені і нарізані банани поставте на ніч у морозилку.
  2. Дістаньте банани з морозилки, дайте їм постояти при кімнатній температурі хвилин п'ять і перемістіть у чашу блендера.
  3. Перебийте банани з какао. Можете додати пару ложок води.
  4. Викладайте шоколадний найскрім у тарілку, прикрашайте фініками та сушеними ананасами!
  5. Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/
Найскрім із заморожених бананів та ожини
Serves 2
Надрукувати
Інгредієнти
  1. 2 заморожених банани
  2. пригорща замороженої ожини
Для топінгу
  1. пластівці мигдалю
  2. ківі
Instructions
  1. Почищені та нарізані банани поставте на ніч у морозилку.
  2. Дістаньте банани з морозилки, дайте їм постояти при кімнатній температурі хвилин п'ять і перемістіть в чашу блендера.
  3. Додайте ожину і перебийте в однорідну масу. Можете додати пару ложок води.
  4. Викладайте ожиновий найскрім у тарілку, прикрашайте пластівцями мигдалю та ківі!Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/
Найскрім із заморожених бананів і персиків
Serves 2
Надрукувати
Інгредієнти
  1. 2 заморожених банани
  2. 2 персики (заморожених або консервованих)
Для топінгу
  1. ягоди годжі
  2. гарбузці
  3. печиво з насіння льону
Instructions
  1. Почищені і нарізані банани поставте на ніч до морозилки.
  2. Дістаньте банани з морозилки, дайте їм постояти при кімнатній температурі хвилин п'ять і перемістіть їх у чашу блендера.
  3. Додайте шматочки персика і перебийте в однорідну масу. Можете додати пару ложок води.
  4. Викладайте персиковий найскрім у тарілку, прикрашайте годжі, гарбузцями, шматочками цільнозернового печива і насолоджуйтесь смаком!
  5. Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/

Похожие публикации

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *