Home / Top center / Мафіни з фетою, оливками та в’яленими томатами

Мафіни з фетою, оливками та в’яленими томатами

8 September, 2018

РМафіни з фетою, оливками та в’яленими томатами

Мафіни з фетою, оливками та в’яленими томатами — ніжніші за ніжне, смачніші за смачне. Цей рецепт точно знадобиться вам, якщо захочете порадувати себе і близьких незвичайною випічкою у середземноморському дусі.

Мафіни з фетою, оливками та в’яленими томатами
Serves 25
Надрукувати
Інгредієнти
  1. 50 г поленти або кукурузної крупи
  2. 200 г цільнозернового борошна
  3. пакетик розпушувачу для тіста
  4. 250 мл молока
  5. 100 мл олії
  6. 2 яйця
  7. 80 г оливок без кісточок
  8. 80 г в’ялених томатів
  9. 100 г фети
  10. цедра лимону
  11. сіль
Instructions
  1. Змішайте борошно з полентою, сіллю та розпушувачем.
  2. Натріть цедру лимону, дрібно поріжте оливки та в’ялені томати.
  3. Окремо змішайте яйця, молоко, олію.
  4. Тепер вливайте потроху рідкі інгредієнти в борошно з полентою, ретельно перемішуйте.
  5. Додайте в однорідне тісто нарізану дрібними кубиками фету, оливки, лимонну цедру та в’ялені томати.
  6. Наповніть силіконові формочки для мафінів отриманим тістом на 3/4. Відправте мафіни у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
  7. Готові мафіни достаньте з формочок і залиште вистигати на решітці.
  8. Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/

Похожие публикации

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *