Home / Top / Яблучні брускети

Яблучні брускети

13 November, 2018

Звичайні брускети роблять з хліба. А навіщо нам звичайні? Хочемо незвичайних! От хоча б яблучних — яскравих, гарних, смачних і корисних!

Готувати наші яблучні брускети буде дуже навіть просто навіть найменшим. Батьків підключаємо для нарізання головного інгредієнта (це в тому випадку, якщо тобі ще не дозволяють користуватися кухонним ножем). А далі розпочинаються найсправжнісінькі чари! Справа в тому, що яблучні брускети, на відміну від інших десертів, із задоволенням потоваришують зі всіма твоїми улюбоеними смаколиками — ягодами, печивом «Орео», горішками, подрібненим шоколадно-горіховим батончиком, вранішніми пластівцями чи гранолою…

Визначачайся з тим, що будеш викладати на брускету, вибирай густий йогурт або сирок, яким потрібно намазати яблуко і починай творити!

Рецепт і приготування: Інна Левенець; Фуд-стиль: Ольга Драч; Фото: Євгенія Драч; графічний дизайн: Антон Зайченко

Рецепт яблучних брускет

Яблучні брускети
Write review
Надрукувати
Інгредієнти
  1. яблука
  2. густий йогурт
  3. ківі
  4. горіхи
  5. гранола
  6. крихти шоколадного печива
  7. ягоди
Спосіб приготування
  1. Для початку зріж з яблука "кришечку", потім наріж його на "шайби", товщиною приблизно 3-4 см. Прибери кісточки.
  2. Візьми йогурт або сирковий десерт, якщо тобі він подабається більше за йогурт. Намаж йогуртом зріз яблука. Не скупися на йогурт, шар повинен бути товстим.
  3. А тепер вмикай фантазію і прикрашай яблучні брускети смакотою, якою тільки забажаєш! На один зріз можеш кинути шматочки "Орео", на інший - мікс подрібнених горіхів (мигдаль, кеш'ю), на третій - ягоди, на четвертий - гранолу.
  4. Яблучні брускети готові! Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/
Як приготувати брускети з яблука

Рецепт приготування десерту для дітей з яблук

Похожие публикации

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *