Home / Їжа / Фрікадельки «Фрікі»: що таке і як готувати

Фрікадельки «Фрікі»: що таке і як готувати

8 September, 2018

Золотисті, ароматні, соковиті фрикадельки традиційно готують з м’ясного або рибного фаршу, додаючи подрібнені цибулю і часник, зелень, розмочений батон та спеції. Розмір м’ясних кульок — приблизно з волоський горіх. Варять фрикадельки у бульйонах.

У цьому рецепті все пішло не так. І від цього наші «Фрікі» ні трохи не постраждали. Навпаки! Ми додали до фаршу з індички сухарі, тертий пармезан, зліпили кульки пристойних розмірів (щоб не на один зуб) і відправили їх запікатися на півгодини у розігріту духовку. Не можемо не похизуватися, що наші «Фрікі» універсально гарні і з овочами, и з пастоюю, і з рисом чи булгуром, і з сальсою, і з найзвичайнісіньким томатним соусом.

Рецепт і приготування: Інна Левенець фото: Роман Шедловський, графічний дизайн: Антон Зайченко

Фрікадельки Фрікі: що таке і як готувати

Фрікадельки «Фрікі»
Served: 30
Write review
Надрукувати
Інгредієнти
  1. 400 г індичого фаршу
  2. 1 яйце
  3. 50 г панірувальних сухарів
  4. 50 г тертого Пармезану
  5. 2 ст. ложки олії
  6. половинка цибулини (дрібно натерта)
  7. подрібнений зубчик часнику
  8. 1/2 ч. ложки солі
  9. чорний перець
Спосіб приготування
  1. З усіх інгредієнтів, вказаних у рецепті, приготуйте фарш. Добре вимішайте його і сформуйте фрикадельки.
  2. Розмістіть фрикадельки на змащеному олією деко і поставте у розігріту до 170 градусів духовку на 25-30 хв.
  3. Через півгодини золотисті, ароматні, соковиті фрикадельки готові. Смачного!
Drink&Food Inform https://drinkinform.com.ua/
Фрікадельки як готувати

 

Похожие публикации

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *